Afișez 1 - 12 din 15 rezultate

Decodare Samsung Romania Vodafone sau Orange

$ 20,72
Serviciu de decodare telefoane Samsung prin IMEI, blocate pe orice retea din Romania.

Decodare iPhone Romania Vodafone [Orice model]

$ 19,63
Serviciu de decodare telefoane iPhone prin IMEI, blocate pe reteaua Vodafone din Romania. Orice model suportat.

Decodare Huawei Romania

$ 19,42
Serviciu de decodare telefoane Huawei prin IMEI, blocate pe orice retea din Romania.

Decodare imei iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max Orange Romania

$ 82,90
Acest serviciu de decodare prin imei, este doar pentru modelele iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max blocate pe reteaua Orange Romania Detalii serviciu de decodare actualizat la data de: 17.02.2021

Decodare imei iPhone 7, 6s, 6, 6+ Romania Orange

$ 21,82
Acest serviciu de decodare prin imei, este doar pentru modelele iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6, iPhone 6+, blocate pe reteaua Orange Romania Acest serviciu suporta doar modelele de iPhone specificate, care nu mai sunt in perioada contractuala.

Decodare imei iPhone 7+, 8, 8+, X, Xs Romania Orange

$ 21,82
Acest serviciu de decodare prin imei, este  doar pentru urmatoarele modele de iPhone: iPhone 7+, iPhone 8, iPhone 8+, iPhone X, iPhone Xs  blocate pe reteaua Orange Romania. ATENTIE Acest serviciu suporta doar modelele de iPhone specificate, care nu mai sunt in perioada contractuala.  

Decodare imei iPhone Xs, Xs Max, XR Orange Romania

$ 65,45
Acest serviciu de decodare prin imei, este doar pentru modelele iPhone Xs, iPhone Xs Max si iPhone XR blocate pe reteaua Orange Romania

Decodare imei iPhone SE, 5s, 5c, 5, 4s Romania Orange

$ 21,82
Acest serviciu de decodare prin imei, este doar pentru modelele iPhone SE (1st Gen.), iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s , blocate pe reteaua Orange Romania ATENTIE! - Acest serviciu suporta doar modelele de iPhone specificate, care nu mai sunt in perioada contractuala.

Decodare imei iPhone 14, Plus, Pro, Pro Max

$ 65,45
Acest serviciu de decodare prin imei, este doar pentru modelele iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max blocate pe reteaua Orange Romania Detalii serviciu de decodare actualizat la data de: 14.02.2023

Decodare iPhone 12 blocat pe Vodafone Romania

$ 34,90
Decodare orice model de iPhone 12, blocate in reteaua Vodafone, Romania. Decodare prin imei, cea mai sigura metoda de decodare.

Decodare Sony Orange Romania

$ 21,82
Serviciu online de decodare prin IMEI, telefoane Sony blocate pe reteaua Orange din Romania, care au minim 2 ani vechime. Furnizare doar cod NCK si MCK Este foarte important sa cititi acest material informativ, referitor la telefoanele Sony si Xperia, inainte de a achizitiona acest serviciu.

Decodare Sony Vodafone Romania

$ 17,45
Serviciu online de decodare prin IMEI, telefoane Sony blocate pe reteaua Vodafone din Romania Furnizare doar cod NCK Este foarte important sa cititi acest material informativ, referitor la telefoanele Sony si Xperia, inainte de a achizitiona acest serviciu.