Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.decodareimei.ro si a serviciilor oferite.

Inainte de a comanda un serviciu din magazinul online, va rugam sa cititi cu atentie descrierea si termenii produsului respectiv.

  1. IMEI-ul se va trimite la decodat doar după ce intram în posesia banilor.
  2. În perioada de decodare specificată, nu putem înapoia banii. Aceștia se returnează doar în cazul în care nu vă putem decoda telefonul și doar după perioada de decodare specificată.
  3. Banii se returnează în totatlitate. Fără nici un comision sau alte taxe.
  4. După decodare, o să vă oferim ajutorul necesar continuări procedurii de decodare.
  5. După decodare, telefonul devine NeverLocked, neafectând garanția sau funcționalitatea în vre-un fel.
  6. ANDROID – telefonul dumneavoastra trebuie sa ceara cod de deblocare atunci cand il porniti cu o cartela straina. Doar asa va asigurati ca serviciile oferite de noi, sunt compatibile cu necesitatile dumneavoastra.(Coduri de deblocare)
  7. In foarte putine cazuri, perioada de inapoiere a banilor poate dura mai mult decat perioada specificata. [Din cauza situatiei provocate de COVID-19]
  8. Magazinul nostru nu ofera, sub nici o forma, servicii de deblocare iCloud.
  9. Din cauza faptului ca serviciile noastre provin din diferite surse, pretul serviciilor de decodare se poate modifica fara ca noi sa fim instiintati si sa difere de pretul afisat. Va rugam frumos sa intelegeti situatia.