Informatii utile

Despre decodarea telefoanelor prin IMEI

▌În ce constă decodarea prin imei?

Decodarea prin IMEI constă în eliminarea IMEI-ului telefonului dumneavoastră, din baza de date a operatorului de telefonie care vă restricționează accesul la alți operatori de telefonie.

De exemplu: Dacă telefonul Samsung S9 cu IMEI: 357820080063XXX, este blocat în Vodafone, acesta nu poate fi folosit în altă rețea precum Orange, Telekom, etc., decât după eliminarea IMEI-ului din baza de date Vodafone. Așa cum am scris și mai sus, această metodă de decodare este 100% sigură, recomandată și chiar folosită de producătorii de telefoane mobile dar și de operatorii de telefonie.

▌Cum pot decoda un telefon?

Procedura este destul de simplă și constă în 3 pași:

1. Verificăm IMEI-ul telefonului.

2. Vă comunicăm prețul și timpul de așteptare pentru serviciul de decodare.

3. După confirmarea plații, IMEI-ul este trimis la decodat.

Bineînțeles că oferim ajutorul necesar, telefonic, pentru a introduce codurile de deblocare sau actualizare a soft-ului.

▌Căt durează?

Durata de deblocare variază în funcție de serviciul folosit. De exemplu: Obținerea codurilor pentru deblocare Samsung, poate dura de la minim 5 minute până la 48 de ore. Alt exemplu: Pentru decodarea iPhone XS, aici nu mai e valabilă metoda prin coduri de deblocare, poate dura între 1 și 3 zile. După verificarea IMEI-ului, am să va comunic prețul și durata serviciului folosit și doar dacă sunteți de acord, continuăm cu efectuarea plății.

▌Cum achit?

Momentan, modalitățile de plată sunt: Plata cu cardul, Stripe, PayPal, Revolut, Transfer bancar, MoneyGram/ WesternUnion sau cash daca sunteti din Ploiesti.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *